Tarieven

Onze no cure no pay tarieven zijn zeer concurrerend. Maar bij het kiezen van een aanbieder van professionele diensten zijn resultaten, service en integriteit minstens zo belangrijk. De belangrijkste criteria voor het selecteren van een incassoadvocaat is de kans dat hij Uw geld kan incasseren. Wij zijn claim-experts en dat is onze specialiteit. Stuur ons een e-mail om Uw vordering te bespreken. Er zijn geen kosten, tenzij wij (w)innen.

Onze no cure no pay tarieven zijn gebaseerd op het geïncasseerde bedrag:

Boven € 500.000 10%
€ 50.000 tot € 500.000 15%
€ 5.000 tot € 50.000 20%
€ 1.000 tot € 5.000 25%
Onder € 1.000 – (Alleen geaccepteerd in zaken van langlopende cliënten) 50%
Debiteur buiten de Nederlandse Caribische eilanden en Nederland 30%

Let op. Het gaat hier om minimumtarieven. Het werkelijke percentage is maatwerk en zullen wij met U afspreken en vastleggen in een eventuele separate Tariefovereenkomst, die wij opstellen na bestudering en acceptatie van Uw zaak. We zullen een volledige incasso-inspanning (buitengerechtelijk en zo nodig gerechtelijk) doen onder de naam van ons advocatenkantoor. Schrijf U in als client door het formulier in te vullen. U kunt dan Uw claim online indienen. Meer informatie nodig: stuur ons een e-mail. Wij nemen dan op zeer korte termijn contact met U op.

Andere belangrijke informatie: wij behandelen alleen commerciële incassoclaims (bijvoorbeeld tegen een bedrijf of een persoonlijke borg voor een zakelijke schuld). Wij innen geen (kleine) schulden van individuen, tenzij het is omdat zij aansprakelijk zijn voor een zakelijke schuld. Wij accepteren ook geen huurzaken onder EUR 10.000 (bedrijf of particulieren), alternatieve persoonlijke ‘leningen’ onder eenzelfde bedrag of als U al een rechtszaak hebt aangespannen en een vonnis hebt gekregen en de verhaal kansen zijn op voorhand twijfelachtig dan wel nihil. We behandelen vonnissen in beginsel alleen als wij betrokken zijn bij geschillen die tot dat vonnis hebben geleid.

Direct starten met het incassotraject?
Start nu door op de knop hiernaast te klikken
Start nu