Slagingspercentage

Het slagingspercentage op haalbare en verhaalbare vorderingen is ons succesverhaal, maar dat dat is tevens Uw succes, gebaseerd op onze inzet, onze ervaring en onze mensen. Geen enkel ander advocatenkantoor heeft het kaliber van professionals dat je zult vinden bij Christopher Lincoln & Partners. Dit maakt uitstekende incassoresultaten mogelijk.

Bij vorderingen boven de EUR 10.000 waren onze resultaten:

Over 2019: 87%
Over 2018: 89%
Over 2017: 84%
Over 2016: 91%

Statistieken

De “commercial Law League of America” verzamelt jaarlijks informatie over de werkelijke baarheid van incasso’s op basis van o.a. leeftijd. Het slagingspercentage daalt tot 50% na 7 maanden achterstalligheid. De kans op een afschrijving neemt elke week meer dan 1% toe vanaf de eerste dag dat een incassopost ouder wordt. Vandaar dat het advies luidt dat U Uw vordering z.s.m. bij ons aanmeldt.

Wat maakt ons anders?

Elke medewerker van ons heeft minstens 10 jaar ervaring. Wij hebben uitgebreide zakelijke- en onderhandelingservaring als advocaten / senior executives van meerdere bedrijven en consultants voor honderden andere in een breed scala industrieën. Die kennis en ervaring resulteert in een fors hoger slagingspercentage in het incasseren van Uw geld. We kunnen uiteraard echter “lood” niet in “goud” veranderen. Dus, als het bedrijf opgehouden is te bestaan, insolvent is, of als er een rechtsgeldige betwisting of fraude door de schuldenaar aan de orde is, dan is de kans op een succesvolle incasso uiteraard beduidend lager. In dat geval zijn deze vorderingen logischerwijs niet opgenomen bij de berekening van ons slagingspercentage op “haalbare en verhaalbare” vorderingen.