Incasso-netwerk locaties

Christopher Lincoln & Partners biedt als advocatenkantoor superieure commerciële incassodiensten aan in:

  • heel Europa,
  • de Nederlandse Caribische eilanden, waaronder Sint Maarten, Bonaire en Curaçao, en
  • de Verenigde Staten van Amerika.

Wij hebben incasso-expertise, die door de industrie wordt erkend op het terrein van alle vorderingen. Zowel bij buitengerechtelijke- als gerechtelijke incasso worden geen kosten in rekening gebracht, indien er geen incasso c.q. resultaat plaatsvindt/wordt bereikt (“no cure no pay”).

(Inter-)nationale ervaring

Elke advocaat c.q. incasso-medewerker bij ons heeft meer dan 10 jaar ervaring. Onze chairman (zie hiervoor) behandelt alle zeer grote claims persoonlijk. Hij is wereldwijd (Europa, Azië, Verenigde Staten van Amerika, Afrika en Latijns-America) naar meer dan 30 landen gereisd tijdens zijn bijna jaar 40 internationale carrière en heeft voor meer dan EUR 150 miljoen aan incasso’s begeleid en afgedaan. Veel van onze medewerkers hebben een universitaire opleiding genoten (MBA, JD) en uitgebreide zakelijke ervaring als consultants of leidinggevenden voor bedrijven in een breed scala van segmenten van elke omvang dan ook. Dit geeft ons unieke inzichten in het bepalen waarom U niet bent betaald en hoe U alsnog Uw geld kunt krijgen.

Wij begrijpen de business

Wij verzamelen informatie en begrijpen de unieke individuele omstandigheden van bedrijven die hulp nodig hebben bij incasso’s. Wij hebben bijvoorbeeld uitgebreide ervaring in de energie-, productie-, toerisme-, landbouw-, gezondheidszorg, onderwijs, financiële diensten, entertainment en reclamesector. Het is alom bekend dat wij een uitstekende reputatie hebben. Dat komt omdat wij Uw geld op een professionele- en juridische manier incasseren.

Voor meer informatie en/of start van het incassoproces

Om het geld dat aan U verschuldigd is te incasseren, e-mail ons nog vandaag, vul het aanvraagformulier in en/of bekijk op deze website het hoofdstuk “Onze diensten”.

Direct starten met het incassotraject?
Start nu door op de knop hiernaast te klikken
Start nu