Netwerk en activiteiten

Niet alle incassosegmenten zijn hetzelfde. Christopher Lincoln & Partners doet alleen commerciële incasso’s, heeft netwerkkantoren over de hele wereld en heeft:

De positie en uitstraling van een advocatenkantoor en niet dat van een incassobureau;
Een 84% slagingspercentage;
Ongeëvenaarde expertise in grote claims;
Concurrerende no cure no pay tarieven (geen vergoeding, tenzij we in het buitengerechtelijk- en/of in het gerechtelijke traject incasseren);
Binnen de branche erkenning als deskundige;
Bijna 40 jaar ervaring het verstrekken van superieure incasso services.
Lees verder

Er zijn letterlijk duizenden incassobureaus in de wereld. Deze (vaak kleine) incassobureaus zijn i.t.t. Christopher Lincoln & Partners meestal geen experts in commerciële incassozaken. Zij hebben niet de zakelijke ervaring en doortastendheid om de werkelijke redenen voor een zakelijke schuld te begrijpen of om erachter te komen hoe de situatie dusdanig te manipuleren, om het bedrijf te laten betalen. Deze incassobureaus schrijven alleen brieven en bellen om betaling te eisen en hopen dat dit werkt. De no cure no pay dienstverlening van Christopher Lincoln & Partners gaat – zeker ook waar het de gerechtelijke inspanningen betreft – veel verder.

Incassobureaus pakken i.t.t. het nichekantoor van Christopher Lincoln & Partners van alles aan. Ze houden zich bezig met alle soorten schulden: creditcard, hypotheek, huur van een appartement, medische rekeningen, verzekeringsrekeningen, ongedekte cheques naar supermarkten, telefoonrekeningen, enz. Deze incassobureaus worden bezet door veelal goedkope geautomatiseerde bellers die debiteuren aan de telefoon krijgen. De gegevens worden overhandigd aan dataverzamelaars die geen kennis hebben van de situatie, behalve het verschuldigde bedrag en de datum van de laatste betaling. Die incassobureaus nemen niet de tijd om het bedrijf dat zij bellen te begrijpen, de aard van de schuld, de reden voor niet-betaling, of de persoonlijkheid van de ondernemer. Ze eisen gewoon alleen geld, wat vaak veel minder effectief is dan een professionele aanpak.

Kortom, deze incassobureaus hebben niet de zakelijke en professionele kennis die wij hebben: ervaring in het hebben met het bezitten en runnen van bedrijven, ervaring met het onderhandelen over fusies en overnames, licenties voor intellectuele eigendom en grensoverschrijdende joint ventures en ervaring om ingehuurd te worden als consultants om internationaal te opereren om transacties uit te onderhandelen of geschillen op te lossen, hebben zij vaak niet. Het is duidelijk dat veel van die incassobureaus geen expertise hebben op dit niveau van geschetste ervaring en kennis van zaken. Christopher Lincoln & Partners is een commercieel advocatenkantoor gespecialiseerd in commerciële schulden. We hebben meerdere cliënten waarvan de omzet meer dan EUR 25 miljoen per jaar bedraagt. Wij behandelen al hun claims van alle soorten en maten. We accepteren ook nieuwe cliënten die slechts één claim hebben.

Direct starten met het incassotraject?
Start nu door op de knop hiernaast te klikken
Start nu