Hoe wij werken

Partijen die, zoals U, zoeken naar Christopher Lincoln & Partners, werken in een breed scala van branches. U deelt een veel voorkomende situatie: één of meer van Uw cliënten is U geld verschuldigd dat U niet wilt afschrijven. U bent ook op zoek naar antwoorden op een veel voorkomende vraag: Hoe U snel het geld dat aan U verschuldigd is zonder stress, gedoe en dure procedures die U niet zelf kunt of wilt bekostigen, te incasseren? U bent waarschijnlijk gesprekken aangegaan, zonder resultaat, U hebt e-mails verzonden die zijn genegeerd of die zijn teruggekomen of U kreeg zinloze excuses die U hebt aangehoord, maar niet tot betaling hebben geleid. U bent waarschijnlijk ten einde raad. Dat is waar wij van pas gaan komen. Wij zijn commerciële incassoadvocaten met een slagingspercentage van minimaal 84% bij het vorderen van haalbare en verhaalbare schulden.

Voordat U contact met ons zoekt, zult U waarschijnlijk willen weten hoeveel een professionele incassoadvocaat zal (gaan) kosten. Meestal variëren onze vergoedingen vanaf 10 procent van het geld dat wij voor U incasseren. Als er geen baten zijn, dan betaalt u niets – zo simpel is het.

Neem per e-mail (zie onze contactgegevens) contact met ons op om Uw situatie te bespreken. Als Uw claim in aanmerking komt voor onze diensten, dan zullen wij een schriftelijke inschatting geven. Na een eerste consult zal ons doorgewinterde advocatenkantoor de incassozaak persoonlijk beheren en zo nodig een beroep doen op ons internationale netwerk van specialisten voor strategisch advies. Gemiddeld hebben onze wereldwijde netwerkkantoren een decennium of meer ervaring met incasso’s.

Onze advocaat of accountmanager zal Uw gedetailleerde kant van het verhaal bestuderen en bekijkt Uw contract of verkoopovereenkomst. We zullen de debiteur in kwestie onderzoeken, inclusief Uw gedocumenteerde correspondentie vóór, tijdens en na de transactie. Vervolgens zullen wij de wederpartij screenen m.b.t. de te betalen rekening(en).

De medewerkers van Christopher Lincoln & Partners begrijpen hoe bedrijven werken, omdat zij zelf uit het bedrijfsleven kwamen voordat zij incassoadvocaten werden. Dit strategische voordeel onderscheidt ons van incassobureaus en/of advocaten die alleen no cure no pay afspraken in de buitengerechtelijke sfeer en niet in de gerechtelijke sfeer durven aan te gaan of mogen maken.

Zo is het bijvoorbeeld in Nederland verboden om als daar gevestigd advocaat commerciële incasso’s in de gerechtelijke sfeer af te handelen op no cure no pay basis. Deze regel geldt niet in de Dutch West Indies. Onze internationale organisatie maakt het mogelijk om van daaruit te opereren.

Wij hebben daarnaast ook de volledige expertise m.b.t. contracten van alle soorten, waaronder verkooporders, inkooporders, facturen, autorisaties voor retourartikelen, prijskortingen, btw-wetgeving, gespecificeerde vracht- en verzendkosten, retour- en retourbeleid en algemene leveringsvoorwaarden.

Vervolgens zet ons team een plan op om het U toekomende geld te incasseren. Christopher Lincoln & Partners maakt – begrijpelijkerwijs – geen specifieke tactieken openbaar om te voorkomen dat we ons strategische voordeel prijsgeven aan onze concurrentie. Maar wij zullen (uiteraard) onze strategie volledig uitleggen aan onze cliënten voordat we het plan uitvoeren. We verwachten dezelfde excuses te horen die U misschien al eerder hebt gehoord. Wij hebben in zijn algemeenheid alle excuses en smoezen ook al eerder ettelijke malen moeten aanhoren en hebben bewezen strategieën te hebben om verder te gaan dan die excuses in een situatie waar U niet verder komt. Dit alles om betaling af te dwingen.

De eerste stap is dus aan U. Stuur ons vandaag nog een e-mail. Wij kunnen dan morgen al beginnen met de voorbereidingen voor de incasso van Uw geld.